Sälj ljus med kirratochklart.se

Såhär går det till att sälja ljus med kirratochklart.se. Ni i klassen tjänar enkelt ihop pengar till klassresan genom att sälja populära doftljus eller herrgårdsljus. Smidig leverans och det finns två olika sätt som ni kan sälja ljusen på, välj det som passar er bäst.

Kirratochklart.se levererar ljus som ni i klassen eller laget enkelt kan sälja för att tjäna in pengar till exempelvis en klassresa eller ny utrustning till laget. När ni beställer ljus på kirratochklart.se så levereras dem direkt till närmaste ombud för DHL om paketet väger mindre än tjugo kilo. Om paketet väger mer än 20 kilo så kommer det att levereras direkt hem till din dörr. Då måste du boka in en tid när du kan vara hemma och ta emot paketet. Om du skulle vilja så går det även att hämta upp paketet på en DHL terminal. Ett paket som väger tjugo kilo innehåller exempelvis 50 doftljus. Det tar ungefär två till fem arbetsdagar för ljusen att komma fram från och med det att ni beställt på kirratochklart.se. Ni kommer även att få hem säljkataloger direkt hem i brevlådan med posten.

Två olika sätt att sälja ljusen

Med kirratochklart.se väljer ni själva hur ni vill sälja era ljus. Det finns två olika sätt. Antingen beställer ni hem så många ljus som ni vill sälja och börjar sälja direkt med ljusen i handen. När ni har sålt klart så returnerar ni bara de ljus som ni inte lyckats sälja, det är fri frakt och fri retur. Eller så väljer ni att sälja med kataloger som kunderna kan titta i och beställa från. Om ni väljer att sälja med hjälp av en katalog så beställer ni hem exakt så många ljus som ni sålt i slutändan och slipper returnera ett eventuellt överskott. Det går bra att göra en beställning på ljus om ni vill ah några provljus att visa upp när ni säljer med hjälp av katalogen. Då drar ni bara av de ljusen sen när ni gör slutbeställningen av ljus. Oavsett om ni väljer direktförsäljning eller katalogförsäljning så kommer ni i klassen eller laget att få femtio procent av vinsten. Det är ett väldigt enkelt sätt att tjäna pengar till klassen eller laget eftersom ljusen är populära och enkla att sälja till de flesta. Läs mer på www.kirratochklart.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *