Fakta om Proffssystern

Fakta om Proffssystern

Det finns många företag som erbjuder hemtjänst i Stockholm och tack vare det fria vårdvalet kan man som kund välja vilket företag som ska få ge denna tjänst. Ett av dessa vårdföretag är Proffssystern. Ett företag som även har RUT-tjänster, bemanning och HVB-hem som tjänster.

När du själv anser att du behöver hjälp, eller att en anhörig anser det, kontaktas kommunens biståndshandläggare som kommer till er och diskuterar vårdbehovet. Det är sedan de som avgör hur stort behov som finns och om hemtjänst ska beviljas. Om du blir beviljad hemtjänst kan du i stort sett välja vilket vårdbolag som helst förutsatt att bolaget har samarbete med den kommun du bor i.

En av de aktörer du kan välja på i Stockholm är Proffssystern som har som utgångspunkt att ge vård på samma sätt som ”vi själva skulle vilja bli behandlade”.

Tjänster hos Proffssystern

Proffssystern erbjuder flera tjänster inom vård och omsorg.

  • Hemtjänst i Stockholm

Att erbjuda hemtjänst till kunder i Stockholm är grunden i verksamheten. Det är här som de flesta kunderna finns och även den tjänst som sedan ytterligare tjänster kan kopplas in på. De som önskar byta till Proffssystern som givare av hemtjänst kan kontakta företaget för att därigenom få den hjälp som behövs för att enkelt byta aktör.

  • Kompletterande RUT-tjänster

Hur mycket hemtjänst som en person blir beviljad avgörs av en biståndshandläggare på kommunen. Det är därmed denna tid och den angivna hjälpen som Proffssystern får förhålla sig till. Men självklart kan kunder ibland vilja ha mer städning, tvättning eller andra RUT-tjänster. Detta kan då tecknas som kompletterande tjänst vilket gör att man helt kan anpassa hjälpen efter det behov och önskemål som finns.

Detta gör Proffssystern lite unik mot andra företag som har hemtjänst i Stockholm. En del väljer nämligen att enbart erbjuda vad som ingår utifrån vad biståndshandläggaren avgjort. Däremot finns det även en hel del företag som valt att ha liknande upplägg med kompletterande tjänster.

  • Bemanning och Uthyrning

I det fall som Stockholms landsting, kommuner eller andra privata vårdgivare behöver extrapersonal kan detta hyras från Proffssystern. Detta med allt från undersköterskor till läkare.

  • HVB-hem

Utöver vårdtjänster som hemtjänst, RUT-tjänster och uthyrning av personal drivs även två HVB-hem. Det är hem där ensamkommande flyktingungdomar får bo och interageras i det svenska samhället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *